Καλωσόρισμα

H φοίτηση σε μια σχολή ανωτάτης εκπαίδευσης είναι μια πολυδιάστατη διαδικασία που πολλές φορές χρειάζεται στήριξη από τρίτους.

Το φροντιστήριο ανωτάτης εκπαίδευσης ACADEMIC ιδρύθηκε με στόχο την πολύπλευρη υποστήριξη φοιτητών διαφόρων σχολών στην προσπάθεια απόκτησης του πολυπόθητου πτυχίου.

Η ίδρυση και λειτουργία του φροντιστηρίου από μια ομάδα επιστημόνων - διδακτόρων διέπεται και στηρίζεται από μια σειρά αρχών:

  • Ποιότητα - συνεργασία με το καλύτερο επιστημονικό προσωπικό στην Ελλάδα
  • Αξιοπιστία - σεβασμός στις ακριβείς ανάγκες του φοιτητή
  • Καινοτομία - αναζήτηση των διεθνώς αποδοτικότερων και σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης
  • Συνεργασία - καλλιέργεια συνεργατικού πνεύματος ανάμεσα σε φοιτητές και καθηγητές
  • Εμπειρία - απόλυτη γνώση των αναγκών κάθε σχολής και εξατομίκευση μεθόδων διδασκαλίας και παρεχόμενου υλικού

Όραμά μας είναι το φροντιστήριο ACADEMIC να καταστεί συνώνυμο του υψηλότατου επιπέδου σπουδών, της απόλυτης επιτυχίας αναφορικά με το στόχο του κάθε φοιτητή, σε συνδυασμό με το άνοιγμα νέων οριζόντων στους φοιτητές, μέσω της συνεργασίας με καταξιωμένους και αφοσιωμένους επιστήμονες.

Tο φροντιστήριο καλύπτει οποιονδήποτε φοιτητή σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του και προσφέρει υπηρεσίες στο ακόλουθο ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων:

Μαθήματα, που περιλαμβάνουν είτε ιδιαίτερα μαθήματα είτε γκρουπ μέχρι 4 ατόμων για όλα τα ΑΕΙ, ATEI, EAΠ, όπως και για προετοιμασία κατατακτήριων εξετάσεων και εξετάσεων του ΑΣΕΠ. Τα μαθήματα γίνονται σε σύγχρονες αίθουσες με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού, από εξειδικευμένους επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και κυρίως όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους.

Βοήθεια σε πανεπιστημιακές εργασίες, επιστημονικές παρουσιάσεις και οργάνωση επιστημονικών άρθρων. Το άρτιο δίκτυο των συνεργατών μας μπορεί να παρέχει υποστήριξη σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες, σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, για ελληνόφωνα και ξενόφωνα Πανεπιστήμια, σε στατιστικές μελέτες και εργασίες πληροφορικής σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού, προφέροντας πολύτιμες συμβουλές και δίνοντας τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Υποστήριξη στη συγγραφή και προετοιμασία ερευνητικών και αναπτυξιακών προτάσεων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας από πολύπειρους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού τίτλου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.